Small Group Training in Zuid-Holland

Small Group Training iets voor jou?

Small Group Training is voor sporters die personal training een stapje te ver vinden, maar wel persoonlijke aandacht nodig hebben.

 

Small Group Training bestaat uit een groepje van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Het voordeel van deze manier van trainen is dat je meer persoonlijke aandacht krijgt en daardoor sneller jouw doel kunt behalen. Tevens speelt de groepsmotivatie een belangrijke rol, door de mensen om je heen zal je net dat beetje extra inspanning leveren. Tevens deel je de kosten met de andere groepsleden.

 

Een trainingssessie duurt doorgaans 60 minuten en is o.a. gericht op het verbeteren van de conditie, afvallen en functioneel trainen.

Kunnen we je helpen?

Ben je ge├»nteresseerd om samen met mij en een kleine groep te sporten? Of heb je een vriendengroep of collega’s die gezamenlijk een uitdaging zoeken? Ik help jullie graag. Neem vrijblijvend contact op met Kevin en we bekijken samen de mogelijkheden.

Bekijk de tarieven

Of heb je een vraag, bel 06-24155467

Makkelijk aanmelden


*=Verplicht


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport