Voedingsschema

Voedingsadvies

Wil je wat tips en uitleg? Hulp vragen mag altijd!

Gewichtstoename, wat is de oorzaak?

Denk jij alles goed te doen maar wil het nog niet echt lukken om resultaten te boeken? Wellicht komt dit dan door een verkeerd eetpatroon. Zo kun je te veel eten maar is het vaak zelfs nog een groter probleem wanneer je te weinig voedingsmiddelen tot je neemt.

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken om toch nog die gewenste resultaten te behalen? Dan bieden wij jou de oplossing namelijk het voedingsschema! Voeding is zeer belangrijk mocht je resultaat willen behalen, dit speelt zelfs een grotere rol dan het trainen. Wij maken voor jou een passend en persoonlijk voedingsschema en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Advies

Ben jij bezig met afvallen maar wil het nog niet echt lukken? Wil je wat tips en uitleg? Hulp vragen mag altijd! Om hulp vragen is een kracht, geen zwakte.

Contact


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport