Contact

Neem gerust contact op

Bel gerust op: 06-24155467. Je kunt ook een email sturen naar: info@profitsports.nl. Uiteraard kun je ook het contactformulier op deze pagina invullen.

 

Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Telefoon 06-24155467.
Email info@profitsports.nl.

Contactformulier

* = verplicht

Kennismaking

kevin-de-boer
Mijn naam is Kevin de Boer. Mijn passie voor sport ontdekte ik al op jonge leeftijd. Ik speel korfbal en houd mij sinds 2012 intensief bezig met fitness. Dit maakte mij zo enthousiast dat ik toen ben gestart met de opleiding Sport en Bewegen. Via deze opleiding heb ik mijn Fitvak A en Fitvak B behaald en ben ik gediplomeerd groepslesinstructeur en personal trainer. Tijdens mijn verschillende stageperiodes is gebleken dat ik erg veel voldoening haal uit het helpen van mensen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Wil je ook hulp met het overgaan naar een gezondere levensstijl? Ik verwelkom je graag!


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport