Lichaamsanalyse

Ga jij beginnen met sporten en wil je een doel hebben om naar toe te werken? Of ben je benieuwd hoe je er fysiek gezien voor staat? Plan dan een afspraak in bij Pro-Fit Sports voor het uitvoeren van een lichaamsanalyse!

De personal trainer gaat met jou kijken naar je lengte en gewicht.  Met een huidplooimeter word je vetpercentage gemeten. De omtrek van verschillende lichaamsdelen zal ook gemeten worden tijdens de analyse.

Aan de hand van de verschillende metingen krijg jij een beeld van je fitheid. Je krijgt advies waar er eventueel nog ruimte is voor verbetering. Tevens krijg je van ons tips en adviezen over hoe jij je doelstellingen kunt gaan behalen.

Bij Pro-Fit Sports mag je binnen vier weken na je eerste metingen, gratis terugkomen voor een nieuwe meting. We leggen de resultaten naast die van de eerste meting en zo krijg jij inzichtelijk of je al op de goede weg bent!

 

Wat kunnen wij voor je doen

Bij Pro-Fit Sports ben je op het juiste adres voor het bereiken van jouw (sport)doelen.
Bij Pro-Fit Sports is sporten voor iedereen mogelijk.
Sporten is belangrijk en moet dan ook leuk en toegankelijk zijn voor iedereen. Leeftijd of een eventuele handicap mag hierbij geen belemmering vormen. Bij Pro-Fit Sports kan iedereen sporten!
Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Bezoekadres Pro-Fit Sports
Splinterlaan 152
2352 SM Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl

Social Media

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport