Meer Bewegen Voor Ouderen 2021
  • Home
  • Meer Bewegen Voor Ouderen 2021

Pro-Fit Sports laat ouderen ook in 2021 bewegen!

 

Ook in het jaar 2021 zal Pro-Fit Sports in Leiderdorp het programma Meer Bewegen Voor Ouderen  verzorgen. Uiteraard met inachtneming en naleving van de Corona maatregelen, zolang deze van kracht zijn. Dit sport- en beweegprogramma is bedoeld voor senioren die op wekelijkse basis in groepsverband willen sporten, in een gezellig omgeving en onder professionele begeleiding.

 

MBVO lessen worden op wekelijkse basis aangeboden op vijf momenten in de week. Dit gebeurt op drie verschillende locaties.

  • Op dinsdag van 09.30 uur tot 10.15 uur en van 10.30 uur tot 11.15 uur in de sportzaal van wooncomplex Huis ter Does aan de Klaprooskamp 1;
  • Op woensdag van 09.30 uur tot 10.15 uur in de grote zaal van Incluzio aan de Splinterlaan 152 en;
  • Op donderdag van 15.00 uur tot 16.00 uur en van 16.00 uur tot 17.00 uur in de gymzaal van het Zijlkwartier aan de Van der Marckstraat 19.

 

De lessen worden aangepast aan de groep. Hierdoor krijgt iedere sportles een andere invulling, waarbij iedereen kan sporten op zijn of haar eigen niveau. De lessen zijn ook zeer geschikt voor mensen met beperkingen in bewegelijkheid en/of met gewrichtsklachten. De lessen zijn ook te volgen en uit te voeren vanaf een stoel of met een rollator. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar een gezellig kopje koffie of thee te drinken.

 

Een jaar lang op wekelijkse basis sporten – met uitzondering van de schoolvakanties – kost (net als voorgaande jaren) 185 euro. De meeste zorgverzekaars vergoeden een aanzienlijk deel van dit bedrag. Aanmelden of het verkrijgen van meer informatie kan via www.profitsports.nl of telefonisch via 06-24155467 of 06-45380372.

 

 

Wat kunnen wij voor je doen

Bij Pro-Fit Sports ben je op het juiste adres voor het bereiken van jouw (sport)doelen.
Bij Pro-Fit Sports is sporten voor iedereen mogelijk.
Sporten is belangrijk en moet dan ook leuk en toegankelijk zijn voor iedereen. Leeftijd of een eventuele handicap mag hierbij geen belemmering vormen. Bij Pro-Fit Sports kan iedereen sporten!
Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Bezoekadres Pro-Fit Sports
Splinterlaan 152
2352 SM Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl

Social Media

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport