Onze partners

De partners waarmee wij samenwerken

Wij werken samen met diverse partners.

Velocitas - korfbal

De korfbal vereniging van Leiderdorp.

Om de sportieve doelstellingen te kunnen halen, wordt er permanent geïnvesteerd in het verhogen van de kwaliteit van de trainers, de spelers en speelsters, maar ook de faciliteiten om de leden hun hobby op een zo fijn mogelijke manier te kunnen laten beoefenen.

www.sv-velocitas.nl

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties.

www.gemiva-svg.nl

VDK producties

Bij VDK Producties draait alles om bedrijfstextiel en promoartikelen.In onze showroom vindt u een geweldige collectie waarbij u gelijk kunt ervaren wat de verschillen zijn binnen de textiel. Daarnaast staan wij als adviseur naast u en helpen u graag verder.
www.vdkproducties.nl

Sportverenigingen, scholen, organisaties en particulieren voelen zich thuis bij Sportfondsen Leiderdorp. In het subtropisch zwembad, de sporthallen, gymzalen en horecagelegenheden vinden tal van activiteiten plaats.

Sportfondsen Sportservicepunt is onderdeel van Sportfondsen Leiderdorp en biedt directe ondersteuning in sport- en beweegactiviteiten. Continu ontwikkelen ze projecten, diensten en stimuleringsmogelijkheden binnen en buiten de dorpsgrenzen van Leiderdorp en Zoeterwoude.
https://www.sportleiderdorp.nl/

De doelstelling van The Trail is het samenbrengen van verschillende natuurgeneeswijzen onder één dak om u te kunnen voorzien van de juiste behandeling. De therapeuten aangesloten bij The Trail zijn doelgericht, helder in de communicatie en werken samen met de reguliere artsen.

The Trail biedt u therapieën, cursussen en consulten om uw leven te verrijken. Bekijk ons aanbod via het menu bovenin uw scherm.

www.thetrail.nl

Ervaar eens een vakkundige massage bij Carma massagepraktijk. Mijn massages zijn er op gericht je te leren ontspannen, om lichamelijke klachten en blessures te verlichten en zelfs te voorkomen.

De uiterst sfeervolle massagepraktijk biedt een ruime keuze aan massages en staat voor persoonlijke aandacht en wensen van de cliënt in een sfeervolle ontspannen omgeving.

www.carmamassagepraktijk.nl

LXURY is een Nederlands (kleding) merk. Het merk staat bekend om haar prints en teksten over de Luxe levensstijl. Dit gecombineerd met de laatste modetrends van het moment.
In oktober 2015 werd het merk gelanceerd. De collectie, bestaande uit t-shirts, truien, jassen, sweaters en nog een aantal accessoires, zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. De producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit.

www.lxury.nl/shop

Wil je met ons samenwerken?

Bel gerust op: 06-24155467. Je kunt ook een email sturen naar: info@profitsports.nl Uiteraard kun je ook het contactformulier gebruiken op de Contact pagina.

Kennismaking

kevin-de-boer

Mijn naam is Kevin de Boer. Mijn passie voor sport ontdekte ik al op jonge leeftijd. Ik speel korfbal en houd mij sinds 2012 intensief bezig met fitness. Dit maakte mij zo enthousiast dat ik toen ben gestart met de opleiding Sport en Bewegen. Via deze opleiding heb ik mijn Fitvak A en Fitvak B behaald en ben ik gediplomeerd groepslesinstructeur en personal trainer. Tijdens mijn verschillende stageperiodes is gebleken dat ik erg veel voldoening haal uit het helpen van mensen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Wil je ook hulp met het overgaan naar een gezondere levensstijl? Ik verwelkom je graag!


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport