Onze partners

De partners waarmee wij samenwerken

Wij werken samen met diverse partners.

Velocitas - korfbal

De korfbal vereniging van Leiderdorp.

Om de sportieve doelstellingen te kunnen halen, wordt er permanent geïnvesteerd in het verhogen van de kwaliteit van de trainers, de spelers en speelsters, maar ook de faciliteiten om de leden hun hobby op een zo fijn mogelijke manier te kunnen laten beoefenen.

www.sv-velocitas.nl

Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Leiderdorp. Daarom helpen we iedereen die dat beetje extra hulp kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Leiderdorpers die zich willen inzetten voor hun buurt. Omdat iedereen meetelt in Leiderdorp.

http://www.incluzioleiderdorp.nl

Sportverenigingen, scholen, organisaties en particulieren voelen zich thuis bij Sportfondsen Leiderdorp. In het subtropisch zwembad, de sporthallen, gymzalen en horecagelegenheden vinden tal van activiteiten plaats.

Sportfondsen Sportservicepunt is onderdeel van Sportfondsen Leiderdorp en biedt directe ondersteuning in sport- en beweegactiviteiten. Continu ontwikkelen ze projecten, diensten en stimuleringsmogelijkheden binnen en buiten de dorpsgrenzen van Leiderdorp en Zoeterwoude.
https://www.sportleiderdorp.nl/

Natuurlijk wilt u zelf bepalen hoe uw leven eruit ziet, ook wanneer u ouder wordt. Bij ActiVite begrijpen we dat. We doen er alles aan om te ontdekken waar u zich prettig bij voelt en passen onze hulp daarop aan. Zo leeft u uw eigen leven, ondersteund door de zorg of begeleiding van ActiVite op de momenten dat het nodig is.

 

www.activite.nl

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze locaties.

www.gemiva-svg.nl

LXURY is een Nederlands (kleding) merk. Het merk staat bekend om haar prints en teksten over de Luxe levensstijl. Dit gecombineerd met de laatste modetrends van het moment.
In oktober 2015 werd het merk gelanceerd. De collectie, bestaande uit t-shirts, truien, jassen, sweaters en nog een aantal accessoires, zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. De producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit.

www.lxury.nl/shop

Wil je met ons samenwerken?

Bel gerust op: 06-24155467. Je kunt ook een email sturen naar: info@profitsports.nl Uiteraard kun je ook het contactformulier gebruiken op de Contact pagina.

Kennismaking

Mijn naam is Kevin de Boer. Mijn passie voor sport ontdekte ik al op jonge leeftijd. ik houd mij sinds 2012 intensief bezig met fitness. Dit maakte mij zo enthousiast dat ik toen ben gestart met de opleiding Sport en Bewegen. Via deze opleiding heb ik mijn Fitvak A en Fitvak B behaald en ben ik gediplomeerd groepslesinstructeur en personal trainer. Tijdens mijn verschillende stageperiodes is gebleken dat ik erg veel voldoening haal uit het helpen van mensen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Wil je ook hulp met het overgaan naar een gezondere levensstijl? Ik verwelkom je graag!


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport