Wat onze sporters over ons zeggen

Bekijk onderstaande recensies


Door de Personal Training van Kevin heb ik mijn motivatie en plezier in het sporten teruggevonden. Door de afwisselende sessies en adviezen boek ik snel resultaat wat voor mij extra motiverend werkt. Daarnaast geeft Kevin handige tips wat betreft voeding naast het sporten. Ook de flexibiliteit wat betreft het plannen van een sessie en de open communicatie heeft mij doen besluiten voor Pro-Fit Sports te kiezen.

Wendy

De bootcamplessen bij Pro-Fit Sports zijn zeker aan te raden. De lessen bij Kevin zijn altijd zeer uitdagend en gezellig. Hij houdt rekening met ieder zijn wens en behoefte en past zijn lessen hierop aan. Een bootcamples is een goede combinatie van kracht en conditie en resulteert dan ook in een fitter gevoel. Er zijn elke week ruim voldoende mogelijkheden om een les te volgen op verschillende tijdstippen en dagen. De bootcamplessen bij Pro-Fit Sports zijn bovendien in vergelijking met andere bootcampgroepen relatief goedkoop! Voldoende reden dus om eens een proeflesje te volgen!

Myrthe

Pro-Fit heeft ons een sportieve avond bezorgd. In onze kazerne konden we een bootcamp parcours afleggen. De bootcamp opdrachten waren aangepast aan de oefeningen die wij moeten doen tijdens onze keuring. Verzorging van de sportieve avond was prima. We gingen moe maar voldaan naar huis.
“ Brandweer Leiderdorp “

Brandweer Leiderdorp

De bootcamp lessen bij Pro-Fit Sports zijn echt aan te raden! Ik ga er al een jaar met veel plezier naar toe. Het zijn gevarieerde lessen waarbij steeds alle lichaamsdelen flink getraind worden en Kevin is daarin een hele professionele en motiverende trainer. Er zijn ruim voldoende dagen in de week waarop je kunt deelnemen aan een les tegen scherpe prijzen. Het feit dat je bij deze bootcamp werkt met allerlei gewichten en attributen maakt het heel gevarieerd. Ook de privé trainingen zijn top en een garantie voor een fitter lichaam!

Carola

Personal Training bij Kevin van Pro-Fit Sports is hard werken en veel afzien op een verantwoorde manier. Dat alles onder zeer vakkundige begeleiding en alles afgestemd op mijn persoonlijke doel. Kort gezegd, een echte aanrader!

Heleen

Persoonlijke aandacht scoort! Fantastisch geholpen met het weer oppakken van sport.

Ronald

Met Pro-Fit nieuwe inzichten gekregen in wat ik eet, wat er in voeding zit en waarom ik niet afviel, ondanks het vele sporten. Het werkt echt.

Liesbeth

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit.

Bekijk het Pro-Fit voedingsadvies

Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij mij op het juiste adres, ik help u graag!

Heb je een vraag? Bel gerust op onderstaande nummer.

06-24155467


Wat kunnen wij voor je doen

Door voldoende beweging en het eten van de juiste voedingsmiddelen kun je er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maar wat is nou voldoende bewegen (en verantwoord) en wat zijn de juiste voedingsmiddelen? Om hier achter te komen en om jou vitaler te laten voelen ben je bij ons op het juiste adres, Pro-Fit helpt je graag!

Contact
Pro-Fit Sports
Vlechtbaan 77
2352 DN Leiderdorp
Bel gerust op: 06-24155467
Stuur een email naar: info@profitsports.nl
Social

Volg Pro-Fit Sports op Facebook, Instagram en Youtube

Facebook Sportcoach Profitsports

Instagram Sportcoach  Profitsport

Youtube Sportcoach  Profitsport